Forfatter
Tittel Grovt : sunne og gode kvardagsbrød
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Grove brød inneheld meir kostfiber, vitamin, mineral og antioksidantar enn fine brød. Men korleis bake saftige, velsmakande grove brød heime? Korleis unngå mursteinar eller smuldrebrød? I denne boka presenterer Torunn Nordbø frå Opplysningskontoret for brød og korn enkle oppskrifter på smakfulle grove og ekstra grove brød - både kvardagsbrød og rundstykke. Her er oppskrifter med ulike kornsortar, bakt med gjær, surdeig eller bakepulver. Boka inneheld også ein grunnleggjande bakeskule for grov bakst, der forfattaren viser kosleis du enkelt kan bake saftige og meir smakfulle brød med grovt mjøl og heile korn.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001282 am 2200229 4500
*00129742
*008 a 00nno 2
*015 $a0441768 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-521-8913-1 $bib. $cNkr 299.00
*08231$a641.815 $zh $25
*090 $c641.815 $dN
*096 $a641.815
*10010$aNordbø, Torunn$jn.
*24510$aGrovt $bsunne og gode kvardagsbrød $cTorunn Nordbø ; fotografi: Nadin Martinuzzi
*260 $aOslo $bSamlaget$c2015
*300 $a117 s. $bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aGrove brød inneheld meir kostfiber, vitamin, mineral og antioksidantar enn fine brød. Men korleis bake saftige, velsmakande grove brød heime? Korleis unngå mursteinar eller smuldrebrød? I denne boka presenterer Torunn Nordbø frå Opplysningskontoret for brød og korn enkle oppskrifter på smakfulle grove og ekstra grove brød - både kvardagsbrød og rundstykke. Her er oppskrifter med ulike kornsortar, bakt med gjær, surdeig eller bakepulver. Boka inneheld også ein grunnleggjande bakeskule for grov bakst, der forfattaren viser kosleis du enkelt kan bake saftige og meir smakfulle brød med grovt mjøl og heile korn.
*546 $aNynorsk tekst
*650 1$aBrødbaking$1641.81/5$2BS $2BS $9nor
*655 2$aKokebok$2BS $9nor
*70010$aMartinuzzi, Nadin$d1969-$efotogr. $jn.
*850 $aRENNEBU
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening